Witam. Poszukuję HE lub jakiegoś moda/programu by móc otworzyć 2xD2 na singlu ale przy patchu 1.13c/d a niegdzie nie moe znaleźć do tejże wersji. Czytam, szukam może gdzieś pominąłem, nie wiem.
Potrzebujesz zmodyfikowany plik d2gfx.dll lub program typu D2Loader - obydwie opcje są karane permanentnym banem na serwerach blizzarda.
Jeśli dobrze poszukasz to bez problemu znajdziesz obydwa pliki.
Tylko jaki jest sens odpalania 2x D2 jeśli i tak nie wejdziesz dwoma postaciami do jednej gry na singlu?
Rozwiązanie: sieć hamachi (-> google) lub graj od nowa na prywatnym serwerze Imperium Diablo ( www.idrealm.tk )
Tylko mnie chodzi o grę nie na batku tylko na singlu. Próbowałem starszymi (z podpowiedziami z forum o TCP\IP), chociażby Shadow MAsterem, programami lecz nie są kompatybilne z nowym patchem.
He i inne Shadowmastery nie służą odpalaniu 2x d2.
Użyj sobie d2gfx.dll zmodyfikowanego samemu.
Dla v1.13d http://diablo.phx.pl/foru...p=372760#372760
Masz podpowiedź co należy zrobić. Gdy odpalisz powyższy plik w hex edytorze lub ollydbg. Ewentualnie innym programem do edycji plików w formie binarnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum