Wysłany: 2015-01-22, 20:40 Hero Edtior najnowsza wersja
Hej
Zauważyłem że w dziale download na stronie nadal jest przeterminowany hero editor. Proszę o dodanie tej wersji Hero Editor v1.04 . Dodano możliwość odznaczania resetu u Akary i tworzenie Znaków Rozgrzeszenia oraz składników do nich.
Czy ten HE 1.04 jest bezpieczny pod kątem systemu? Podczas instalacji kopiowane są pliki do folderu systemowego system32. Ktoś wie dlaczego i do czego one służą?
Podczas instalacji kopiowane są pliki do folderu systemowego system32. Ktoś wie dlaczego i do czego one służą?
To biblioteka, którą wykorzystuje program w celu prawidłowego funkcjonowania. Nie ma żadnych powodów do obaw.
Poczytaj sobie co te pliki robią po ich nazwie.
Dzięki za szybką odpowiedź Problem jeszcze jest taki że nie wiem za bardzo gdzie jest pełna lista plików. Podczas instalacji nie przeczytam nazw tych plików bo zbyt szybko program jest instalowany. Jedyne pliki które mogę przeczytać to te, które program pyta czy zamienić w związku z tym że te już istnieją w folderze system32. Najbardziej martwię się aby żadnego keyloggera nie zainstalować sobie. Wiem że brzmię dość abstrakcyjnie dla niektórych, ale dbam o swoje hasła i PC
Podczas instalacji nie przeczytam nazw tych plików bo zbyt szybko program jest instalowany.
Po instalacji użyj windowsowej szukajki. Fraza np. *.* a potem ustaw filtr z datą modyfikacji (coś w ten deseń) będziesz wiedział jakie pliki znalazły się w folderze system32 dnia dzisiejszego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum