Klan: Diablo 2
Konto na IDR: Caro
Wysłany: 2014-11-24, 18:26
hejka:)
Moi Kochani, nowy mod powoduje zawieszanie się gier i komputera przy przechodzeniu z postaci na postać oraz przy próbie wyjścia z okna. dzieje się tak na 2dwóch komputerach z Wind 7 natomiast na XP działa poprawnie. Ponieważ gramy tylko na hc musieliśmy wgrać jeszcze raz nowe d2 ze starym modem i teraz, póki co, nie ma żadnych zawiech ;p Tak więc póki co nie będziemy korzystać z nowego moda i prosimy o nowy event
Witam.
1. Nowy mod pod WIN 8.1 działa.
2. Nowy mod pod Vistą namieszał mi tak, że nie mogę odpalić gry.
Otrzymuję komunikat, że brak pliku gry: Diablo2.exe.
Co zrobić ?
_________________ "O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
Otrzymuję komunikat, że brak pliku gry: Diablo2.exe.
Co zrobić ?
U mnie parę dni temu pojawił się komunikat, że brakuje pliku Game.exe. Okazało się, że avast go usunął, więc ustawiłem, aby folder z diablo 2 był pomijany przy skanowaniu.
U mnie parę dni temu pojawił się komunikat, że brakuje pliku Game.exe.
U mnie ten plik widać, ale nie działa.
Edit:
Działa... Już działa !
Avast blokował.
Jak pojawią się problemy z nowym modem w grze nie omieszkam napisać.
_________________ "O ile możności żyć bez zwolenników. Jak niewiele znaczą zwolennicy, pojmuje się dopiero wtedy, kiedy się przestało być zwolennikiem swoich zwolenników." Friedrich Wilhelm Nietzsche
Ja zrobiłem go pare razy javką na 98 lvl. Szło bardzo wolno ale w sumie nie miałem alternatywy. Co do dropu to w porównaniu do eventów to szkoda czasu imo.
Jak dla mnie jedyny plus to exp bo liczba mobów w niektórych lokacjach była kosmiczna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum