No to ciagle powstaja jakies tematy ze, np jak ostatni "co macie pod ctrl+v" no to jak przemo napisal zeby cos ambitniejszego napisac, to pisze
A mianowicie chodzi o to zeby ocenic dzialanosc usera powyzej na forum, czyli np ze czesto pomaga, albo on mi sie nie podoba bo czesto spamuje itp, czyli napisac cos o nim i o jego wkladzie na forum
Hmm to może ja zaczne. Nie zbyt dobrze znam Salamona, ale jak zauważyłem nie pisze bezsensownych postów i nie spamuje. Pomaga też innym w ich problemach dotyczących D2.
Oby więcej takich userów.
Ps. Nie wiem czy ocene też bo to tak troszke głupio oceniać ludzi.
Ale jak tak to 9/10 bo jak pisałem nie znam go dobrze
_________________ Aka Furiox (w3) vA Forever in my mind
No to ja 2 będe Ja podobnie, nie znam zbytnio Ridera alke zdążyłem zauważyć że nie przyczynia się do zaśmiecania tego forum. Wydaje się posiadać pewną wiedzę o d2. Jego posty choć czasmi nic nie wnaszą do temtu jednak zazwyczaj są na miejscu Nie wiem może dam mu 9+/10
_________________ Jestem świadom swoich ortów i uważam że moje błędy to powód do dumy!!
Signature by Me. Pozdro dla Ciebie i całego forum
Nad ambitnością tego tematu można by dyskutować, ale na pewno jest ciekawszy od "co macie pod ctrl+v". Nie zamykam, możecie się tu bawić
Blain, słabo znam, ale 90 postów i żadnego warna, dobrze zapowiadający się user Forum, 7/10
_________________ >> W sprawach dotyczących forum Imperium Diablo proszę pisać do Epsa. >> W sprawach dotyczących Imperium Diablo Realm proszę pisać do Doltnita.
bez niego nie byloby tak jak jest teraz (czyli dobrze )
widac ze sie stara trzymac forum i strone w dobrym kierunku i nienajgorszym porzadku
nie zaluje swej madrosci, wiedzy, umiejetnosci i kreatywnosci (nie podlizuje sie )
ogolnie bez niego nie byloby tak dobrze jak nam jest teraz, ja oceniam forum na 5+/6
a to glownie zasluga Przema & $liwy, nie wliczajac userow bez ktorych nie byloby forum
Oceniam cie drogi "Przemciu" na 10!/10 jestes pracowity i odpowiedni na taka skale tego przedsięwzięcia
Salomon - nie znam go zbyt dobrze, ale pisze ciekawe i dotyczace tematu posty 9/10
_________________ "Ten, kto walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy w Ciebie"
Mibac Mibac ... Dosc czesto udziela sie na forum niedawno zostal modem. Pisze madre psty i jest lubiany na forum. Wymyslil gosu strategie i czesto pomaga innym userom
9/10
Cubone... IMO zna się na d2, dośc czesto i systematycznie udziela się na forum... no i jest w UTT ^^ [ nie oceniam bo ocenianie luidzi to bezsens z deczka ]
beast, nie znam jej zbyt dobrze ale chyba jest OK.
Chociaż te 2 warny się z nikąd nie wzięły.
W takim razie -7/10
BTW trudno jest oceniać konkretne osoby
EDIT: Za wcześniejszy bład przepraszam ale jestem jakis niedzisiejszy
_________________ Na wschód,
zawsze na wschód...
Ostatnio zmieniony przez Arry 2006-05-15, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum