Mam pytanko czy w tym edytorze przy tworzeniu przedmiotów, konkretnie chodzi mi o przedmioty setowe czy można od razu "stworzyć" przedmiot który ma takie właściwości jak w grze czy te właściwości trzeba sobie zrobić samemu?
Jeśli gdzieś już odpowiedź była to przepraszam
nie wiem czy to dobre miejsce bo jestem tu zielony tak jak i w Diablo 2 classic, ale mam pytanie czy te HE-y chodzą na diablo2 bez dodatku, a jeżeli nie to czy jakieś są które na tej wersji chodzą z góry dziękuję za szybka i wyczerpującą odpowiedź
Wie ktoś może dlaczego nie mogę dodawać żadnych aur na HE? Kiedy dodam wyskakuje mi napis "Poziom 31 aura P-Klik żeby dodać".
Byłbym wdzięczny za pomoc:)
2.Jak dodawać bonusy za kompletowanie przedmiotów?
3.Jak nadawać przedmiotom tym nazwy?
HERO EDITOR
1.Czy jest wersja działająca z patchem 1.13c
2.Czy jest możliwość dodania jakiejś umki boha do przedmiotu(np. przywołanie upiornego wilka, przemiana w wilkołaka, nova mrozu i to z limitem na użycie, lub bez za mane) tak by każdy mógł używać tych umiejętności?
2.Jak dodawać bonusy za kompletowanie przedmiotów?
3.Jak nadawać przedmiotom tym nazwy?
Musisz douczyć się tworzyć modyfikacje. Więcej w dziale forum o MODDINGU.
Dragon90 napisał/a:
2.Czy jest możliwość dodania jakiejś umki boha do przedmiotu(np. przywołanie upiornego wilka, przemiana w wilkołaka, nova mrozu i to z limitem na użycie, lub bez za mane) tak by każdy mógł używać tych umiejętności?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum