Witam:) Piszę tego posta, aby was spytać czy wg was warto chodzić na hrbinkę, oraz aby dowiedzieć się co Wam wypadło!!:) Byłem u niej 40 razy i zapisywałem co wypadło (rune no i ew. klucz terroru) Oto lista:
1. AMN + KLUCZ TERRORU
2. RAL + ITH + TIR
3. RAL + TAL
4. ELD + ORT + KLUCZ TERRORU
5. ELD + TAL
6. TIR
7. ELD
8. ELD + TIR
9. ELD + AMN
10. ELD
11. ORT + KLUCZ TERRORU
12. ELD + ELD
13. PUL ):):):)
14. ELD + SOL
15. ITH+ITH+SOL
16. TAL
17. ELD
18. EL
19. EL
20. EL + NEF
21. ELD + ELD + SOL
22. ELD
23. ORT + NEF
24. ORT
25. EL+EL+TAL
26. EL+EL+RAK
27. THUL+TIR
28. EL
29. ORT + TAL
30. ORT+ ORT + THUL
31. EL + AMN
32. EL
33. ETH
34. EL + EL
35. EL + ELD + TIR
36. EL + ELD
37. RAL + NEF
38. TIR
39. EL + ELD
40. EL + KLUCZ TERRORU
Też macie taki drop???:) Ale jezeli nie hrabinka, to gdzie zdobywac runy?? (z kuzni hell uciekają, a przy >500 mf NIC unikatowego mi nie leci) DZIEKI Z GÓRY ZA ODPOWIEDZI
Wielkie bravka dla tworcy tego tematu widać że się postarałeś pisząc tego posta
dziękuję bardzo
A co do ankiety to były w niej wszystkie runy, łącznie z LUM ale ankieta nie moze byc taka duża więc wykreśliłem parę runek (wysokich) i niechcacy lum. Z waszych wypowiedzi wynika, że raczej nie warto chodzic na hrabinkę No nic, w takim razie zaczynam MEFRUNY
ludzie skomentuje to wszystko tak: na hrabinie potrafi rzucic niezle, np mal ist, ale nie oplaca sie na nia chodzic(chyba ze po terror keje mi przed hrabina rzucilo ohm (cta5 ;p), mojemu wujkowi w ten sam dzien tyle ze rano (mi wieczorem) dalo vex i tez przed hrabina, a mojemu kumplowi ohm przed nihlathakiem 15 min wczesniej ode mnie. podsumowujac to wszystko: NIE MA ZASADY NA HR. im wiecej chodzisz tym wieksza szansa na hr i tyle
Moim zdaniem warto na hrabine. Kiedyś jakiś ciołek mi mówił, że owszem runy z niej lecą ale tylko do hel. To sie troszke zdziwiłem jak ist wypadł
druga sprawa to klucze. Na non ladder za zestaw tez dostaniesz ista.
A wystarczy zdobywac terrory bo mozna 1 zamienic na 1 destr. lub 1 na 2 hate.
A biorąc pod uwagę, że potrafią wypaść czasem 2 klucze na raz to chyba nie ma co narzekać na hrabine.
A ja tam i tak twierdze, że warto chodzić na Hrabinke. Ale nie tak, że sie teleportujemy do jej samej tylko tak, że zabijamy wszystkich unikatowych stworków.
Ale to tylko moje skromne zdanie. A to dlatego tak twierdze bo ja jak szedlem na Hrabinke na koszy to z skrzynki wypadl Sheal + Sol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum