Wysłany: 2005-10-20, 01:36 Oceń avatar użytkownika powyżej
Zasady autorstwa Sajdona:
Zasady są proste:
1. Żadnych rozmów, wywodów, dyskusji, pytań.
2. Oceniasz tylko avatar (obrazek znajdujący się przy nicku użytkownika) osoby, która napisała post przed Tobą.
3. Jeśli chcesz, możesz napisać krótkie uzasadnienie bądź swoja odczucia wobec obrazka.
4. Oceny są za wygląd, czyli za to, jak avatar wygląda i się prezentuje, a nie za to, co przedstawia czy jak powinien wyglądać, aby Ci się spodobał.
5. Aby nie zrobić z tego topicu służącego do nabijania postów, ustalam limit max 1 post na dzień (liczy się data dnia, nie jest konieczny odstęp 24h).
6. Posty nie spełniające powyższych zasad będą kasowane, a nagminne ich łamanie karane ostrzeżeniem (to tak dla przestrogi B) )
7. Przy ocenie dobrze by było umieścić np. w nawiasie co przedstawia avatar - ze względu na fakt, że niektórzy zmieniają je często i dobrze wiedzieć później czy na pewno patrzymy na to, co oceniano .
Ocena: 7 (wojownik z mieczem)
Niezły, podoba mi się tło i wyraz twarzy, choć nie wygląda aż tak przekonywująco.
Od Sajdona: "Przyznaję, że pomysł ściągnąłem z innego forum, ale wydaje mi się, że jest całkiem oryginalny, nie? "
Opinie co do topicu czy jego formy proszę przesyłać tylko na PW.
_________________ >> W sprawach dotyczących forum Imperium Diablo proszę pisać do Epsa. >> W sprawach dotyczących Imperium Diablo Realm proszę pisać do Doltnita.
ad510 (avatar z sacreda mroczny elf), w związku z tym ,że poza Diablo lubie pykać też w Sacreda, a moją ulubioną postacią jest własnie mroczny elf, daje 7.
Postać na nim to bodajże jakiś Dark Templar... Mam sentyment do Starcrafta, ale moim zdaniem avatar mógłby być nieco większy ;P
_________________ >> W sprawach dotyczących forum Imperium Diablo proszę pisać do Epsa. >> W sprawach dotyczących Imperium Diablo Realm proszę pisać do Doltnita.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum