Od kiedy wskoczyłem na 91 (92 tuż, tuż...) lvl drop zrobił się wyraźnie lepszy: Cień kości, Kościogień, Stalorwij, Lot upiora... Co prawda użyteczność żadna, niemniej cieszą itemy z wysokim lvl-em. Jak zwykle Assą na trapy gra się świetnie, nawet i bez Eni... Z buta grzeje ostro (w sensie: biega).
Najlepszy był jednak interes: 2 male za jewel 15 ias 37 ed
Gratulacje ASX76
Szkoda, że mnie odrzuciło od Diablo, bo moglibyśmy porywalizować jak dawniej.
Może to minie jak zawsze ale na razie mam straszny dół.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dobre dropy...najlepiej Tyrka
_________________ Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40
I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
Trzymam kciuki za jak najszybszy powrót naszego Wielkiego Mistrza MF do boju!
Na zachętę dodam, że dzisiaj wydusiłem z Pindla... Dziadka Bardzo rzadki unikat, swoją drogą...
A z Baala Czachę Olbrzyma 2 sox
Tyrka nigdy mi się nie udało zdobyć, więc cała nadzieja w Baalu
Tymczasem Arach w Twierdzy Kamienia Świata lvl 2 - przy korzystnym układzie losowym jest więcej mobów (w tym unikalnych) na samym początku, co zwiększa szansę na wypadnięcie czegoś fajnego przy szybkim "killerowaniu".
Co prawda to nie drop, ale pochwalić się trzeba - otóż za pula udało mi się kupić Tomb Reavera 3 sox... Oczywiście non eth, ale... 260 ed, 48 res, 80 MF...
A ja lecę dalej z tym koksem... Shako (na tym Ladderze to chyba już trzecie) z (tym razem) Baala, Gheed 40 MF z Pindla, light sk 7 frw (cholera wie gdzie..)
A botów wciąż nie widać...
BK5 z Shenka (ten osobnik ma wyraźną skłonność do obładowywania się cenną biżuterią, wszak jakiś czas temu dropnął Marę 29), armor Tal Rasha (oczywiście na samym początku Twierdzy Kamienia Świata lvl 2, a tylko przypomnę, że niedawno wypadł tam Arach...)
Na tym Ladderze są jakieś dziwne ceny (wiadomo..., botów niet...) np. ktoś oferował: Jah + Zod za Ber, więc skrzętnie skorzystałem z okazji Tym bardziej, że do znajdowania Jah jakoś nie mam szczęścia w przeciwieństwie do Ber
Za to nie mam szczęścia do składania słów runicznych - po pamiętnym szoku z CTA1 przyszła kolej na Hoto - tylko 35 res... Choć oczywiście to o wiele mniejsza tragedia...
poniewaz lineage wymaga zdecydowanie zbyt duzo czasu ktorego teraz nie posiadam wrocilem do spokojnej gry w d2. I tak od kilku dni grywam po okolo godzinke max 2 dziennie i dzis pierwszy raz w zyciu w pit dropnalem rune zod. Szczeke zbieralem z podlogi jakies 15 min. Usmiech utrzymuje sie do teraz. Mam zamiar liczyc pit i lk runy takze bede dawal znac jesli pojawi sie cos ciekawego.
[ Dodano: 2020-07-08, 22:15 ]
Ale lipa! Zostało sprzedanych wiele Kamieni Jordana, a tu nagle info, że kraina zostanie zamknięta za 5 min. No i kaput! Poprzednie podejście zakończyło się tym, że założyłem grę na normie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum