O, dziękuję!
Dzisiaj dorzucam:
- Mądrość Ondala (Eldritch) - 7,8
- Arka Demona (DK) -3,3
Razem: 120,3 pkt.
HR-y: bez zmian, czyli wciąż 10,30 pkt. (za LO).
Gram dwoma postaciami: czarką (max orb + max static) i kick assą (Azure świetnie się spisuje), choć z oczywistych względów ta druga nie jest na MF, tylko np. na Cow Kinga, rajdy po świątyniach, Kanały, DK...
Jeszcze nie widzę powyżej wiadomości, ale już wiem o co chodzi z tą "10"
Pytanie tylko, czy mimo wszystko bardziej sprawiedliwe nie jest jednak liczenie wszystkiego (dajmy na to od 3 pkt. w górę), a nie ograniczanie się jedynie do itemów najlepiej punktowanych (w naszej "10")...
Punktowanie pierwszej 10 chyba ma większy sens, bo pewnie to będą itemy którymi naprawdę można się pochwalić
Poza tym wydaje mi się że ta liga ma sprawdzić kto ma największe szczęście z uczestników. Wierzę że jak ktoś dropnie coś pokroju "Dziadka" czy "Gryfa" ma jednak więcej szczęścia niż osoba która dropnie 5 średnio-rzadkich-elitarnych unikatów. A mimo to z punktów może wyjść inaczej
Ale to kwestia dyskusyjna, poza tym jestem niestety tylko biernym obserwatorem więc sami zdecydujcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum