Oficjalnie pozostało mniej niż 50 itemków! (49 atm)
Dziś na skutek błędu map, byłem zmuszony rolować z ciężkim sercem nowe pod wygodne AT runy. Po kilkunastu resetach udało mi się trafić przyjemną mapkę z wejściem obok teleportu oraz dość zwartą bez zbyt wielu odnóg.
Nowa mapka dość szybko się odwdzięczyła przyjemnymi dropami
Poza grailem wpadły tarcza grisa, IK armor, kilka tęczowych klejnotów, drugi SOJ.
W kolejnych dniach zwialniam tempo ze względu na trwającą sesję.
Itemy z listy Most Wanted to niezmiennie Arachnid's Mesh i runa JAH
Wpadam znowu w fazę odwilżu od Diablo. Mam mało czasu, chęci do gry tez brak. Coś tam poklikałem i wydropił grailowy Executioner Justice.
Do tego tal armor, znowu pełno diademów, runa MAL
Czarodziejka dzisiaj zrobiła 2 salta jak farmiłem uberklucze z Nihlathaka. Później wywaliłem się smiterem na pandemonium tak że nie dało się powrócić do zwłok.
Planuję odstawić diabełka do czasu aż mi się zachce grać. Chęć przychodzi cyklicznie co kilka tygodni/miesięcy, więc wątek zostanie odnowiony przy kolejnym powrocie
48 itemów pozostało...
Na koniec chyba w ramach pożegnania wypadł mój pierwszy w historii Ruby Jewel of Ferwor
Ultra rzadki chociaż raczej bezużyteczny dla mnie przedmiot.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum