..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Apokaliptic 2.5
Autor Wiadomość
Asaskumir 

Wysłany: 2019-09-07, 08:18   Apokaliptic 2.5

Siemanko !
Postanowiłem jakiś czas temu zacząć z nudy nagrywać serię z apokaliptic 1.0 , ku mojemu zdziwieniu napisał do mnie nasz kochany Nizari i zaproponował mi okrojoną w jakimś stopniu wersję najnowszej wersji moda , coś pomiędzy aktualnym 2.0 udostępnionym na idr a tym co ma być jako projekt końcowy chwilowo nazwijmy to umownie 3.0 bo nie znam zamiarów Nizariego co do numeracji.
Także jeśli przed wyjściem modyfikacji będzie chciał popatrzeć sobie co tam nasz Nizari wraz z resztą wykombinował to zapraszam na kanał Diablo II + Apokaliptic 2.5 , oczywiście filmiki będą się pojawiać jak już dostane wersje 2.5 .
Widziałem kilka efektów jego prac i bardzo mi się to podoba ! :)

A i przypominam ponownie że numeracja jest tu podana tylko przeze mnie i nie jest powiedziane że Nizari tak samo ja sobie nazwie w trakcie tworzenia .

Nizari 
Beyonder

Wysłany: 2019-09-12, 10:17   

Potwierdzam to info. Co do numeracji wersji - to czysto robocze cyferki.
Nizari#2580

Asaskumir 

Wysłany: 2019-09-12, 21:46   

Stworzyłem nam serwer Discord - zawsze łatwiej tam się dogadać ^^

https://discord.gg/sqTjMUq :569:

Naerys 
Valar Morghulis

Konto na BN: niue
Klan: niue
Konto na IDR: niue
Wysłany: 2019-09-19, 17:53   

daj 4 i 5 akt panie kierowniku :evil:

variacina 

Wysłany: 2019-12-18, 13:22   

kuuuurde no przeszedłem sobie właśnie te 3 akciki, uprzednio przechodząc wszystkie mediany zy-ele eastern suny path of diablo itp i nie mam najmniejszych wątpliwości moim zdaniem że to jest najlepszy mod jaki kiedykolwiek powstał do d2, po prostu, drop, unikaty, bossy, jest grubo naprawdę, jeśli taki poziom jak w tych 3 aktach jest utrzymany do końca gry i na wyższych poziomach trudności to gratuluję takiej roboty

dobra a teraz do rzeczy: dawaj prezencik na święta chociaż ten 4 i 5 akcik na normie jeszcze XD to jest ten czas w roku kiedy trzeba sobie starą dobrą gierkę przejść i wiele osób pewnie by skorzystało : D a jak nie to może chociaż jakiś update co tam słychać (mam uber bekę z siebie że zaglądam tutaj conajmniej raz w miesiącu przez ostatnie 3 lata :D )

swoją drogą nie dziwię się że tak to się rozwleka w czasie bo poziom dopracowania szczegółów jest kosmiczny naprawdę, pozdro dla Ciebie Nizari kozacko jest to zrobione

Asaskumir 

Wysłany: 2019-12-22, 09:12   

Widziałem niektóre efekty prac , robi chłop robotę :)

rafineria888 

Konto na IDR: rafineria888
Wysłany: 2019-12-27, 17:21   

Ja już czekam na Apo z 3 pełne lata myśląc o tym modzie średnio 5 razy w tygodniu.
Nawet nie wyobrażam sobie jak epicki musi być ten mod w obecnym stanie skoro wiele miesięcy temu już był super!

gimopl 

Wysłany: 2019-12-28, 22:25   

rafineria888 napisał/a:
Ja już czekam na Apo z 3 pełne lata myśląc o tym modzie średnio 5 razy w tygodniu.
Nawet nie wyobrażam sobie jak epicki musi być ten mod w obecnym stanie skoro wiele miesięcy temu już był super!

Obrazek

Nie ty jeden tak masz. Natomiast jedno mnie zastanawia, czy nasze oczekiwania co do Apo (jak już wyjdzie) będą trafione w punkt, zbyt wygórowane, a może wręcz przeciwnie. Trudno powiedzieć czego się spodziewać, kiedy nie ma się wglądu za kulisy :P , a wyobraźnia pracuje. Nie mniej czekam, bo do Diablo 4 daleko :E

rafineria888 

Konto na IDR: rafineria888
Wysłany: 2019-12-31, 04:16   

Cytat:
Nizari07.04.2019
gwarantuje że słowo "niedopracowany" i "apo" to przeciwieństwa

:mrgreen: szkoda, że nie mam już długich rozmów z gg na temat Apo z 2016 roku, bo wtedy to było tak zwane nowe Apo wdrażane w życie. Czasem lubię poczytać swoje dawne rozmowy na ciekawe tematy :568:

lock 

Wysłany: 2020-01-08, 17:45   

Prędzej zobaczymy D4 niz ukończonego moda, coś tak mi się wydaje. Jest tworzony od dobrych kilku lat i nie ma nawet jednej pełnej grywalnej wersji wszystkich poziomów trudności. Widać że autor chce tu zamieścić dużo nowego contentu, ale robiąc go 1-osobowo bardzo się to przeciąga. Przydałby się taki grywalny core moda, na którym by bazowały by kolejne zmiany i nowości. Pomysłów jest wiele co widać po zamieszczanych screenach ale implementacja wszystkiego na raz to niestety zapewne długie godziny dłubania i testowania. Aczkolwiek trzymam kciuki, pare lat temu doszedłem do 4 aktu no i niestety dalej już nie szło :<

Asaskumir 

Wysłany: 2020-01-08, 23:57   

Pisze Nizarim co jakiś czas i wysyła mi jakieś grafiki z prac , fajnie mu to wychodzi moim zdaniem ;)

Grałem trochę ostatnio w apo 1.0
Bawił się ktoś runami trochę ? :P

chgfdgfcbhbvbc.png
Plik ściągnięto 0 raz(y) 533.94 KB

Naerys 
Valar Morghulis

Konto na BN: niue
Klan: niue
Konto na IDR: niue
Wysłany: Wczoraj 1:00   

dobrze ze tylko tobie wysyla a na reszte pluje g:)

Odpowiedz do tematu