Konto na IDR: Begrezen
Wysłany: 2014-06-28, 02:54 Problem z importowaniem itemów (Hero Editor)
Witajcie, ostatnio ściągnąłem sobie ten zajebisty programik i mam pewien problem, tzn. gdy importuje do ekwipunku postaci niektóre przedmioty z paczki itemów, wyskakuje error:
This file is too small an item.
Chciałbym wiedzieć co jest tego przyczyną i jak temu zaradzić. Byłbym wdzięczny za pomoc
A co to za paczki itemów używasz? Tej samej, co jest fabrycznie z Hero Editorem z downloadu Imperium do pobrania? Tak czy siak, jeśli tylko niektóre itemy nie działają, to być może ich pliki w paczce są uszkodzone - warto spróbować ściągnąć je jeszcze raz i ponownie rozpakować (mogły uszkodzić się właśnie przy rozpakowywaniu).
Wysłany: 2014-06-28, 21:08
Korzystam z Paczki itemów która jest właśnie razem z HeroEditorem do pobrania i również pobierałem itemy stąd:
http://www.slowaruniczne....inne/talizmany/
Np. dla mnie Annihilus działa, a Fortuna Gheeda już nie.
Podam też inne przykłady:
http://www.slowaruniczne....berla/elitarne/
- Światło Niebios (Heaven's Light) nie działa
- Odkupiciel (The Redeemer) działa
Nie wiem od czego to zależy, może sprawdzcie czy Wam te itemy działają czy nie. Może wina leży po stronie tej strony (heh )
Wysłany: 2014-06-29, 13:36
Tak, mam ten patch.
Ale już wiem gdzie leży problem, ściągnąłem te nie działające itemy z innej strony i działają.
Wina leżała po stronie strony, której link dałem wyżej. Te pliki nie działające miały rozmiar 0 KB więc pozdro ;D
Temat do zamknięcia
Konto na BN: anubin#2524
Klan: Komturia Zachodniej Marchii
Konto na IDR: anubin
Wysłany: 2014-06-29, 15:31
Cieszę się, że problem rozwiązany.
Szeranf podał Ci link do naszego downloadu - gwarantuje, że gdybyś pobrał wszystko od nas - nie byłoby problemów.
Niemniej jednak, od tego tu jesteśmy - aby pomagać. Gdyby ktoś miał podobny problem, wystarczy, że napisze do mnie PW. Wtedy pomogę, lub ponownie otworzę temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum