Wysłany: 2014-05-08, 19:06 Pewnie problem z Hero Editorem
Obczaiłem ten http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=44381 temat, wszystko było ok, i w ogóle, kiedy zrobiłem skill 318 Baala (ten co mane wysysa, takie fale niebieskie), ale gdy próbowałem "karabinek" Diablo (bodajże id 195) nie dało rady na F1, F2 czy innych bindach wziąć tego i strzelać normalnie. Nie jestem pewien, ale chyba źle zapisuję liczby w ciągu hexadecymalnym, aczkolwiek poproszę o wypowiedź specjalistów.
Kamehameha Diablo W OGÓLE nie jest zbindowane i nie da się go użyć, a w bagach jest talizman zedytowany!!
Mimo iż wzorowałeś sie na moim poradniku nie pomogę ci ponieważ kupę lat nie siedzę już w edycji save'ów, a tym bardziej w modyfikacji hex save'ów.
Musiałbym odświeżać informacje i ewentualnie poszperać dlaczego nie działa biorąc pod uwagę fakt, że ponoć robisz wszystko prawidłowo
Jednak jestem pewny iż jest możliwość zbindowania tego, tak jak każdego innego skilla tylko trzeba zrobić to poprawnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum