2009-10-23, 20:22 |
Ostatnia wizyta: |
2015-01-24, 19:25 (Minut: 1)
Wizyt: 10590 Łączny czas wizyt Godzin: 4791.5
|
1627, tematów: 30,
załączników: 0, ankiet: 3
[0% z całości / 0.65 postów dziennie]
Ostatni post 2014-07-12, 00:29 Znajdź wszystkie posty ms
|
Mężczyzna |
|
Ten Użytkownik nie uzupełnił jeszcze profilu
Cytat: | <Usy> :< <Usy> czemu nie piszesz? :c <ms> bo stwierdziłem, iż sam się dowiem tego, o co chciałem spytać :< <Usy> omg! :O <Usy> ąg!111jedę :O <ms> :< <Usy> zet - o - ę - ef - gje !11 <Usy> to jest wspaniałe :D <Usy> [22:05:29] ms: bo stwierdziłem, iż sam się dowiem tego, o co chciałem spytać :< <Usy> mogę Cie dotknonć? :C
|
Cytat: | <Usy> przecież soska w talarmie to taka blachara omg ;c
|
Cytat: | <Usy> hmm <Usy> wiesz co Baal naprawdę powiedział Mariusowi? :o <ms> Mariuszowi? :F <Usy> y, jemu też <Usy> ale to później :< <ms> cusz? :< <Usy> Daj Kamienia! <ms> :O <Usy> :C <Usy> a on mu dał :CCC <ms> :CCC
|
Cytat: | <ms> ej <ms> a Ty masz tura? <Usy> obawiam się, że nie :< <ms> szkoda <Usy> why? <ms> cuz jak ostatnio zerkłem na skoki narciarskie <ms> to tam był taki jeden gość <ms> Jan <ms> i on miał tura <Usy> mhm <Usy> tak myślę, że fajnie by było mieć tura ;o <ms> ną <Usy> ciekawe jak taki sobie radzi w grach turowych ;o
|
Mity i legendy świata Sanktuarium Czyli o tym, jak Blizzard o balansie zapomniał
Zebrane i spisane przez Usego
Cytat: | <Usy> opowiedzieć Ci historię? <Usy> taką ładną, ze starych czasów <ms> ną <Usy> Blizzard stworzył Diablo 2 i było gozi <Usy> stworzył masę gozi miejsc <Usy> masę gozi potworów <Usy> potem stworzył klasy postaci <Usy> jak już stworzył całą piątkę (siódemkę :c ) <Usy> to najpierw wzięli paladyna <Usy> dali mu młot i tarczę <Usy> i powiedzieli <Usy> że tym młotem <Usy> będzie sprawował rządy w całym Sanktuarium <Usy> żadna bestia mu się nie oprze <Usy> a tą tarczą <Usy> będą zwyciężać we wszystkich ubertrudnych miejscach <Usy> potem wzięli soskę <Usy> która widziała jak wiele dostał paladyn <Usy> więc była cała podekscytowana <Usy> że też dostanie coś gozi :> <Usy> Blizard dał sosce... <Usy> talarma :C <Usy> i powiedział <Usy> że z niej zwykła blachara <Usy> i z tym oto talarmem na piersi i zielonym workiem po ziemniakach na głowie <Usy> będzie przywoływać zamiecie <Usy> aby szukać itemów w dwóch - trzech konkretnych miejscach ;c <Usy> po czym smutna soska odeszła szukać itemów :c <Usy> pozostałe klasy <Usy> widząc co dostała soska <Usy> zastanawiały się co one dostaną :c <Usy> następny był barb <Usy> Blizard dał mu ww <Usy> i powiedział że może się trochę pokręcić jak chce ;c <Usy> ale żeby nie kręcił się zbyt długo <Usy> bo zakręci mu się w głowie :c <Usy> tzn. skończy mana* :< <Usy> potem dał mu okrzyki <Usy> mówiąc <Usy> żeby zawsze grał z ludźmi <Usy> którzy go docenią <Usy> bo będzie ich wzmacniał <Usy> barb się ucieszył, że dostał wyjątkowy dar <Usy> ale po chwili Blizard powiedział <Usy> że stworzy imba itema, który pozwoli pozostałym klasom mieć te same okrzyki i że barb nie będzie im do niczego potrzebny <Usy> Barb zaczął się kłócić <Usy> a Blizard powiedział żeby przestał <Usy> bo i ww da do jakiegoś itema, żeby inna klasa go mogła używać ( :C ) <Usy> następnie Blizard się już zmęczył <Usy> a zobaczył że jeszcze cztery klasy mu zostały <Usy> nie mając już niczego ciekawego do zaoferowania stwierdził żeby sobie poszli ;c <Usy> chociaż nie! <Usy> necowi i druidowi dał te same możliwości i itemsetup co hammerowi, tylko w przeciwieństwie do tego pierwszego, im dał słabe zdolności ofensywne <Usy> assce dał itemka z ww barba i uśmiechnął się szyderczo :> <Usy> a amce <Usy> cóż <Usy> amce dał tylko oszczepy <Usy> i powiedział że i tak będzie słaba <Usy> po czym jeszcze bardziej pogorszył jej progi fcr <Usy> aby w żadnym wypadku nikt nie mógł nią szybko i efektywnie grać <Usy> *KONIEC*
|
|